agrias.ro » Diverse » Carne de vită, din carne de porc

Chinezii  se pricep la toate. Mai nou, transformă carnea de porc în carne de vită, cu ajutorul unui aditiv alimentar, în doar 90 de minute.

Ei au experimentat acest nou produs, aşa cum au realizat şi ouă artificiale, folosind anumite substanţe chimice.

Noul produs chinezesc, a intrat deja în bucătăriile restaurantelor din Hefei, Fujian, Jianxi şi alte zone ale ţării, în special unde carnea de vită se vinde scump faţă de cea de porc. Profitul este maxim, dupa cum susţin patronii de restaurante.

Carnea de porc trecută prin aditivul special (din carne de vită) se transformă, într-o oră şi jumătate, în carne de vită care miroase a vită,  se prepara ca vita şi are gustul de vită.

Însă, consumul pe termen lung a acestui produs poate avea efecte nocive asupra organismului, fiind vorba de multe chimicale folosite.

Adauga un Comentariu

Trebuie sa fiti logat pentru a posta un comentariu.

© 2011 agrias.ro · Abonare:ArticoleComentarii