agrias.ro » Evenimente » SALONUL INTERNAŢIONAL „FABRICA DE CARNE”: 19-23 octombrie 2011

Agenţia de publicitate infoALIMENT, deţinătorul celui mai mare portofoliu de colaboratori din industria alimentară din România, organizează în perioada 19-23 octombrie 2011, în parteneriat cu Romexpo, Salonul Internaţional „Fabrica de Carne”. Partenerul oficial al Salonului este prestigiosul producător Angst.

Dedicată specialiştilor din industria de procesare a cărnii, manifestarea expoziţională se doreşte a fi un moment de referinţă în calendarul expoziţional de profil, reprezentând pentru companiile care activează în domeniul cărnii o excelentă platformă de comunicare şi, totodată, o foarte bună ocazie de a identifica noi oportunităţi pentru dezvoltarea unui business de succes.
În cadrul Salonului, cele peste o sută de firme din ţară şi străinătate care sunt aşteptate să participe cu standuri proprii vor avea ocazia să îşi expună produsele şi serviciile în secţiunile special destinate lor, după cum urmează:

La nivelul 0 al Pavilionului central:

-Maşini şi utilaje pentru procesare a cărnii roşii, cărnii de pui şi peşte.
-Utilaje şi echipamente de cântărire, ambalare şi etichetare.
-Echipamente de abatorizare.
-Dotări şi accesorii pentru tranşarea cărnii.
-Piese de schimb.
-Echipamente de lucru şi protecţie.
-Produse de unică folosinţă.
-Articole de igienă tehnică din inox.
-Îmbrăcăminte specifică şi consultanţă.
-Soluţii pentru dozarea şi procesarea lichidelor.
-Echipamente de frig.

La nivelul 4.50 (primul inel al Pavilionului central):

-Producători şi procesatori de preparate din carne şi peşte.
-Materii prime, aditivi, condimente.
-Carmangerii şi măcelării.
-Servicii de consultanţă, analiză şi laborator.
-Companii din retail.
-Logistică şi distribuţie.
-Igienă şi curăţenie.
-Producători tradiţionali (standuri cu vânzare)

La nivelul 7.70:

-Media.
-Asociaţii.

Pe tot parcursul Salonului Internaţional „Fabrica de Carne” vor avea loc prezentări şi demonstraţii de tehnologii, prezentări de produse şi degustări, workshopuri organizate de firmele expozante, cu sprijinul infoALIMENT şi a revistei „Fabrica de Carne-FDC”.

Adauga un Comentariu

Trebuie sa fiti logat pentru a posta un comentariu.

© 2011 agrias.ro · Abonare:ArticoleComentarii