A inceput targul TIMON

Incepand de vineri, 19 aprilie 2012, in Piata Constitutiei din Bucuresti, are loc Targul Imobiliar National.

Deschiderea targului a inceput cu o conferinta de presa si cu prezentarea faptului ca expozantii au oferte de sub 30.000 de euro, fiind considerate principalele surprize placute ale targului si un raspuns la cerintele cumparatorilor. Astfel, se continua ideea de discount la discount, iar in premiera se lanseaza un proiect denumit „Proiect tour”. La fiecare 30 de minute se vor face tururi gratuite cu microbuzele la principalele proiecte imobiliare prezentate in cadrul TIMON, iar astfel potentialii clienti vor avea ocazia sa considere ofertele imobiliare in complexele rezidentiale si la fata locului.

Imobiliarii.ro au strans acest an cele mai bune 100 de oferte din cadrul targului, utilizand o analiza comparativa – toate ofertele fiind atent auditate si evaluate. S-a cautat, in primul rand raportul optim intre: pret /locatie / utilitati.

O intrebare ridicata in cadrul conferintei de presa a vizat ce s-a intamplat in ultimii 5 ani in piata imobiliara autohtona? Concluzia generala a fost ca perioada 2007 – 2012, a fost o perioada grea. Piata imobiliara a crescut continuu, fara predictii realiste de stagnare sau scadere. Piata imobiliara acum considera si alte costuri in evaluarea corecta a unei proprietati:
– costuri de transport
– costuri de constructie
– infrastructura
etc.

Prin bursadeimobile.ro, se sprijina acum si vanzarea de locuinte vechi, in cadrul targului TIMON, fiind prezentate oferte direct de la proprietari. TIMON vine astfel cu o solutie si le permite si proprietarilor de apartamente vechi sa fie vizibili in randul potentialilor cumparatori.

Una din ofertele interesante a reprezentat-o mini casa de vacanta 4x5m, la pretul de 2500 euro (pret de pornire). Pentru mai multe informatii, click aici.

Lasă un răspuns