Agrias.ro a crescut intr-o luna cu 2629,49%

Portalul agrias.ro creste in ritm sustinut: in ultima luna, numarul de vizite pe website a crescut cu 2629,49%. Numarul de vizitatori lunar se ridica la cateva mii. Vizitatorii nostri acceseaza, in medie, 2 pagini / vizita si petrec de fiecare data aproximativ 2-3 minute pe site.

Ieri am lansat si FORUMUL AGRIBUSINESS, unde vom dezbate subiecte de interes general si particular, evenimente din domeniu, despre pregatirea viitorilor manageri si specialisti in agricultura etc. Linkul catre forum este: http://forum.agrias.ro/

Tot ieri a fost lansat si canalul dedicat Agrias.ro pe YouTube.com pentru materialele video realizate de echipa noastra. Le puteti urmari accesand urmatorul link: http://www.youtube.com/user/agriasro. Cu aceasta ocazie am lansat si interviul cu dl. Stephen Karl, directorul BASF pentru Romania si Bulgaria, care ne-a prezentat modul in care BASF priveste agricultura romaneasca si premisele dezvoltarii acesteia. Pe acest canal vom lansa multe alte materiale relevante din domeniu si, daca va veti abona la newsletterul nostru (in prima pagina), veti fi informati zilnic despre cele mai relevante noutati din domeniu, publicate pe agrias.ro.

Ne bucuram sa ne observam eforturile rasplatite prin vizitele voastre si va asteptam intrebarile si sugestiile de articole (la email: contact@agrias.ro). Noi vom realiza materialele pe care le doriti, pentru o mai buna informare a mediului agribusiness romanesc.

Va multumim si va asteptam in continuare cu noi stiri, articole si interviuri din domeniul agribusiness.

Redactia agrias.ro – contact@agrias.ro

Lasă un răspuns