Agrias.ro devine partener media oficial al Saloanelor Internaţionale „Fabrica de Carne” si „Fabricä de Lapte”

Incepand de azi, Agrias.ro devine partener media oficial al Saloanelor Internaţionale „Fabrica de Carne” si „Fabricä de Lapte” ce vor fi organizate în cadrul târgului ALIMENTA în perioada 19-23 octombrie 2011, manifestare găzduită de pavilionul central de la Romexpo.

Astfel, prin organizarea celor două târguri, infoALIMENT doreşte să dea o nouă dimensiune conceptului de expoziţie, prin bogatul conţinut de manifestări adiacente care vor completa programul expoziţional.

Estimându-se un număr de cel putin 150 de expozanti si aproximativ 40.000 de vizitatori, Saloanele Internaţionale “Fabrica de Carne” şi “Fabrica de Lapte” vor reprezenta pentru dumneavoastră o excelentă oportunitate de a lua contact cu ultimele noutăţi din domeniile vizate, cu ultimele oferte ale partenerilor de afaceri, de a stabili noi contacte utile dezvoltării afacerii.

În perioada desfăşurării celor două Saloane, vor avea loc simpozioane dedicate problematicii industriei cărnii şi industriei lactatelor, prezentări de produse, tehnologii, servicii, workshop-uri, demonstratii etc.

Structura celor două Saloane va fi următoarea:
– la nivelul cotei “0” a pavilionului central, vor fi expuse utilaje, echipamente şi tehnologii specifice industriei cărnii şi industriei lactatelor, iar pe inelul 4.50 vor expune procesatori, furnizori de materii prime, servicii, precum si comercianţi din industria cărnii şi lactatelor

În ziua de joi 20 octombrie 2011, Sala de conferinţe a pavilionului central, va găzdui simpozionul dedicat industriei cărnii, iar în ziua de vineri, 21 octombrie 2011, se va desfăşura simpozionul dedicat industriei lactatelor.
Concomitent, pe toată perioada celor două Saloane Internaţionale, vor avea loc prezentări live, demonstraţii, concursuri şi degustări organizate de către expozanţi cu sprijinul agenţiei infoALIMENT .

Vă invităm, aşadar, să participati ca expozant sau vizitator în cadrul Salonului “Fabrica de Carne” sau “Fabrica de Lapte”, având totodată ocazia de a fi prezenţi la unul din simpozioanele anunţate, acolo unde, potrivit temei alese de dumneavoastră, in calitate de participant, vă veţi putea prezenta oferta de produse, tehnologii, servicii etc.

Lasă un răspuns