Anul Internaţional pentru Sănătatea Pământului – 2010

Sanatatea Pamantului

Miercuri, 08 decembrie 2010, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a fost gazda unui recital de poezie susţinut de un grup de elevi din clasele I şi a II-a, cu prilejul Anului Internaţional pentru Sănătatea Pământului – 2010.
Evenimentul a fost organizat, în cadrul proiectului internaţional „Educaţie pentru Igienă şi Sănătate”, de MADR şi Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO), în colaborare cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Comisia Naţională a României pentru UNESCO.

Elevii, sub îndrumarea cadrelor didactice, au prezentat un program dedicat importanţei alimentaţiei sănătoase încă din primii ani de viaţă. Astfel, spectacolul a avut ca temă beneficiile consumului de fructe şi legume, bogate în substanţe nutritive atât de necesare unei dezvoltări armonioase a copiilor.

Cu acelaşi prilej, şcolarii au expus pe holurile MADR creaţii proprii constând din desene şi sculpturi în legume şi fructe în diverse forme şi combinaţii.

Sursa:MADR

Lasă un răspuns