Cererea privind Schema de ajutor specific acordat producatorilor de lapte de vaca din zonele defavorizate a fost prelungita

Lapte

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura anunta fermierii interesati ca a treia perioada de depunere a cererilor privind Schema de ajutor specific acordat producatorilor de lapte de vaca din zonele defavorizate a fost prelungita pâna la data de 15 februarie a.c. inclusiv. Masura a fost luata pentru a oferi un sprijin efectiv producatorilor de lapte din aceste zone, fiind aprobata prin H.G. nr. 39/ 2011, publicata în Monitorul Oficial nr. 56 din 21.01.2011.

Atentionam ca data limita de depunere a cererilor de transfer permanent pentru Cota de lapte este 31.01.2011, conform prevederilor art. 14 alin (8) din HG 852/2006 privind aprobarea Metodologiei gestionarii cotelor de lapte în România, cu modificarile si completarile ulterioare.

De asemenea, perioada de efectuare a controlului la fata locului se prelungeste pâna la data de 15 aprilie 2011 inclusiv.

Conditiile de depunere a cererii, precum si modalitatea de desfasurare a controlului la fata locului, au ramas neschimbate.

Sursa:APIA

Lasă un răspuns