Comunicarea fermierilor cu APIA se doreste prin SMS si e-mail

APIA doreste sa pastreze legatura cu cei aproximativ un milion de fermieri din evidentele agentiei exclusiv prin sms şi email, avand ca scop economisirea banilor necesari deplasarilor propriilor angajati pe teren, a declarat aceasta saptamana in comunicarea cu presa directorul general al APIA, dl. Marius Florin Faur.

„Fermierii români sunt foarte adaptabili, dacă le explici că primesc banii mai repede şi se evită nişte erori”, a spus Faur.

Marius Florin Faur a reafirmat ca în acest an, 99,7% dintre cei 1,088 milioane de fermieri aflati în evidentele APIA au trimis online cererile de plata. Astfel, comunicarea online prinde o amploare tot mai semnificativa in relatia agricultorilor cu statul si institutiile sale. APIA doreste sa dezvolte o interfata pe site-ul instituţiei care să permita vizualizarea de catre fermieri a propriului dosar.

Directorul APIA a mai declarat ca în acest an suprafata necultivata aflata in evidenta instittutei, care beneficiaza de sprijin a scazut la 353.012 de hectare, de la 450.679 hectare in 2010.

Lasă un răspuns