Conferinta Nationala a LAPAR

Astazi, la Palatul Parlamentului, a avut loc conferinta nationala a Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) cu numele “Conferinta Nationala a Agricultorilor – 10 ani de activitate a LAPAR in slujba agriculturii si a agricultorilor romani”.

Tema conferintei a fost: “Cum se coreleaza reformele propuse de Politica agricola Comuna pentru perioada 2014-2020 cu strategiile proprii ale fermierilor romani”. La eveniment au participat peste 600 de persoane, participanti din toate zonele tarii. membrii reprezentativi ai LAPAR, dar si membrii ai Comisiilor de Agricultura ale Parlamentului, membrii ai Guvernului-reprezentanti ai ministerelor cu implicatii in agricultura, alte personalitati oficiale ale statului roman, organizatii profesionale si stiintifice din domeniul agricol, directii agricole judetene, firme de servicii si inputuri pentru agricultura, banci si societati de asigurare si reasigurare, mass-media, ambasade etc.

Domnul presedinte al LAPAR, Ing. Laurentiu Baciu, a adresat audientei un discurs in care a prezentat principalele aspecte care-i preocupa pe oamenii din agricultura, dar si un indemn catre „intreg spectrul politic, tot aparatul legislativ si administrativ al tarii sa ne stea alaturi, convinsi fiind ca fara noi, agricultorii, fara agricultura si inca una performanta, existenta omenirii insasi, in aceasta perioada de incertitudine economica si cu perspectiva unei crize alimentare fara precedent, poate fi in mare pericol.”

Prezentam aici discursul presedintelui LAPAR, Ing. Laurentiu Baciu:

Lasă un răspuns