Contact si publicitate

Bursa Stirilor Agricole

Intrucat toti avem nevoie de informatii actuale si relevante din domeniul agriculturii, ne propunem si va propunem sa dezvoltam Agrias.ro intr-un portal util tuturor celor interesati de agri-business. De aceea am creat Bursa Stirilor Agricole – o facilitate la indemana si in folosul tuturor.

Aveti o stire din agricultura, industria alimentara sau alte domenii conexe? Vreti sa promovati un produs romanesc sau care urmeaza sa se lanseze pe piata autohtona? Comunicati pentru o institutie publica sau pentru o companie privata si doriti sa va faceti mesajele cunoscute publicului larg prin intermediul Internetului? Va asteptam mesajele la adresa de email contact@agrias.ro, iar redactorii Agrias vor analiza si selecta informatiile primite, publicand in cel mai scurt timp noutatile de interes pentru cititorii nostri.

Contact

De asemenea, daca aveti sugestii privind buna functionare a site-ului, sesizari sau propuneri de colaborare, va invitam sa ne scrieti la aceesi adresa de e-mail, contact@agrias.ro. Va multumim!

Email: contact@agrias.ro sau telefon ori fax: +40 (21) 430.07.47
Email: contact@agrias.ro sau telefon ori fax: +40 (21) 430.07.47

Adresa de corespondenta:

Aleea Agigea nr. 4, bl. 102A, sc. B, ap. 99, sector 6, Bucuresti, Romania

Telefon / fax: +40 (21) 430.07.47

Adresa de e-mail a redactiei Agrias: contact@agrias.ro

Publicitate pe www.agrias.ro

Click aici pentru a accesa prezentarea si costurile de promovare in cadrul portalului www.agrias.ro

1 thought on “Contact si publicitate

Lasă un răspuns