Cum sa va promovati gratuit pensiunea agroturistica prin az-turism.ro

Cum unii dintre dumneavoastra detin pensiuni agroturistice sau alte unitati de cazare, va prezentam astazi un interviu despre facilitatile noii platforme online az-turism.ro, disponibile gratuit atat turistilor, cat si proprietarilor de hoteluri si pensiuni. Cum puteti beneficia de promovare gratuita aflati din acest interviu.

Daca detii o pensiune sau un hotel, cum poti proceda pentru a o/il prezenta pe az-turism.ro?

Vila-ski-Adventure-Azuga
Vila Ski Adventure Azuga

Inregistrarea dureaza cateva minute. Iti trebuie poze si text de prezentare a locatiei, eventual un film care se poate implementa in pagina, chiar daca este deja postat pe YouTube. Din pagina principala, apesi butonul ADAUGA PROPRIETATEA TA si urmezi pasii de inregistrare si postare a unui anunt. Poti obtine asistenta unuia dintre profesionistii nostri, care te va ajuta sa pui poze sau sa compui un text care sa te avantajeze in cautarile pe Internet. Trebuie doar sa trimiteti un emal la tehnic@az- turism.ro in care sa precizati ora, ziua si modalitatea prin care doriti sa fiti contactati.

Ce beneficii poti obtine ca administrator sau proprietar de hotel / pensiune daca iti listezi oferta pe az-turism.ro?

Imediat ce ti-ai creat o pagina de prezentare pe az-turism.ro, aceasta iti va aduce vizitatori si potentiali turisti chiar in urmatoarele ore sau zile dupa aprobare.

Cat costa listarea in cadrul platformei si cat dureaza?

Listarea este gratuita si dureaza doar cateva minute. Aceasta va fi online imediat dupa aprobare. Aprobarea are loc in maximum 24 de ore.

Care sunt secretele unor anunturi de impact?

Vila-ski-adventure-azuga-(5)Foarte important pentru turisti este sa folosim fraze scurte care sa spuna in cateva cuvinte ce oferim. La fel de importante sunt pozele din locatie. Acestea nu trebuie sa plictiseasca turistul prin multitudinea lor, ci trebuie sa arate exact ceea ce acestia isi doresc: marimea patului, tipul de baie, optiuni precum uscator de par sau TV cu ecran plat. Cateva poze din exterior cu cladirea vara si iarna, o terasa, un loc de gratar sau un foisor. O poza cu muntele sau marea vazute din locatie este edificatoare pentru alegerile turistului.

Cat de importante sunt pentru industria travel recenziile turistilor?

Recenziile turistilor sunt extrem de importante. Probabil nu veti reusi sa-i multumiti pe toti, dar un procent cat mai ridicat al recenziilor bune arata modul atent in care locatia de cazare are grija de turisti.

Care sunt principalele cerinte ale clientilor care rezerva unitati de cazare in Romania?

Turistii din Romania isi doresc in mod special sa aiba un loc de parcare asigurat, sa poata calatori alaturi de animalul lor de companie, sa poata plati cu cardul serviciile oferite si sa beneficieze de o zona de SPA in care sa se relaxeze. Desigur, sunt zeci de alte optiuni pe care turistii le doresc in vacantele lor, optiuni care sunt destul de bine detaliate in az-turism.ro.

Lasă un răspuns