Eveniment BASF: AGROCONNECT

Ieri, 30 mai 2011, pe o vreme frumoasa, a avut loc evenimentul Agroconnect, organizat de BASF Romania si colaboratorii sai. La acest eveniment au fost invitati sa participe fermierii, in calitate de clienti actuali sau clienti potentiali, iar punctul forte al evenimentului l-a reprezentat vizitarea loturilor demonstrative, unde se puteau observa avantajele utilizarii solutiilor companiei BASF, fata de culturile netratate sau utilizand alte solutii.

Evenimentul a fost deschis de o scurta prezentare a activitatii companiei de catre reprezentantii sai, dar si prezentarea echipei BASF.

In cele ce urmeaza am publicat un scurt material video care include declaratiile dlui. Viorel Varzaru, proprietarul companiei care exploateaza suprafata agricola unde a avul loc acest eveniment, respectiv SC Tudor Serv 2004 SRL, dar si un interviu cu dl. Tiberiu Dima, Sales & Commercial Manager al BASF Romania, Divizia Produse pentru Protectia Plantelor.

Loturile demonstrative au fost de cate 7 hectare, pentru fiecare din culturile: grau, porumb, floarea-soarelui si rapita, iar planta premergatoare pentru toate culturile fiind graul.

Cu aceasta ocazie s-a exemplificat in cadrul loturilor demonstrative eficacitatea unor produse BASF pentru protectia plantelor precum: Butisan Max, Duett Ultra, Tango Super, Rekord Pack, Stellar, Frontier Forte, Cambio, Pulsar etc.

BASF va continua seria de prezentari in diverse locatii din tara, urmatoarele fiind planificate astfel:

  • Iazu – 1 iunie
  • Diosig – Oradea – 8 iunie
  • Sannicolau, Timis – 10 iunie
  • Dulcesti, Jud.Neamt- 15 iunie
  • Tulcea- 17iunie
  • Vintu de Jos, Jud.Alba – 21 iunie

Organizatorii au fost la inaltime, considerand modul in care a fost amenajata platforma, prezentate culturile si rezultatele obtinute, iar surprizele pregatite pentru invitati fiind numeroase si din cele mai placute, amintind aici cadouri precum: palariile de soare, parasolarele auto, pungile si alte cadouri cu logo-urile, dar si sectiunea unde se putea juca WII, spatiul interior pentru socializare si multe altele.

Lasă un răspuns