În ce stadiu se găsesc finanţarea, garantarea, contragarantarea şi asigurarea sistemului agricol?

Finmedia, sub patronajul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, organizeaza miercuri, în data de 14 martie ora 09:00, la hotel „Intercontinental” Bucureşti, sala Rapsodia, la cea de-a doua ediţie a Forumului Naţional de Agricultură.

Evenimentul isi propune:

  • Identificarea problemelor majore ale agriculturii româneşti
  • Descifrarea, prin intermediul unor conversaţii directe, purtate cu marii actori din piaţa de profil, precum şi cu instituţiile autorităţii, a unor direcţii ce pot determina ca agricultura să facă un salt calitativ real şi considerabil, pe parcursul perioadei următoare.
  • Aflarea celor mai bune soluţii de finanţare, garantare, asigurare şi rentabilizare a terenurilor agricole, precum şi a maşinilor/utilajelor sau activelor implicate în această sferă de activitate.

Cine participa?

Vor fi prezente: firme de consultanţă, reprezentanţi BNR, reprezentanţi bănci comerciale, IFN-uri, asigurători, case de avocatură, membri ai asociaţiilor şi agenţiilor din cadrul ministerului, furnizori de echipamente şi maşini agricole, mass-media etc.
La acest eveniment vor participa toţi factorii de decizie implicaţi în procesul de finanţare, precum şi beneficiarii proiectelor din agricultura românească.
Evenimentul va fi completat de Gala „Agricultori de Top”, în cadrul căreia vor fi decernate premii de performanţă pentru cei mai importanţi jucători din agricultură şi industria alimentară.

Accesul se face pe baza de invitatie.

Conferinţele FINMEDIA

În cei 16 ani de activitate şi cu un număr impresionant de evenimente organizate, conferinţele FINMEDIA au devenit un nume recunoscut. Evenimentele organizate sub această titulatură reprezintă locul pentru întâlnirea celor mai cunoscute nume şi instituţii ale comunităţii de afaceri, ale reprezentanţilor executivului şi legislativului. În plus, suntem binecunoscuţi pentru acoperirea pieţelor IT, financiar-bancare, energie, pentru mediul de afaceri în general şi pentru companiile care au înţeles să participe alături de Finmedia la organizarea evenimentelor.

Lasă un răspuns