Inovatii in solutiile software pentru managementul de retail

Astazi, 7 martie 2012, compania Magister lanseaza cea de-a 10-a versiune a platformei software pentru retail Smart Cash Retail Management System, in prezenta unei comunitati de clienti-utilizatori ai platformei, dealeri autorizati, dar si clienti noi sau potentiali care se pregatesc sa-si lanseze afacerea in retail. Lansarea marcheaza 10 ani de activitate Magister.

Noua versiune Smart Cash RMS aduce inovatii substantiale platformei, prezentate live in timpul evenimentului:
– o interfata grafica mai usor de utilizat si optimizarea spatiului de lucru;
– alertarea interactiva care semnaleaza retail-erilor operatiuni absolut necesare, ajutandu-i astfel sa-si optimizeze activitatea zilnica;
– control automat, instantaneu, asupra marginii / adaosului comercial pe baza costului real;
– interfata completa B2B intre furnizori si comercianti (Metro, Selgros);
– automatizarea completa a transferului de date in retele de magazine.

Noua versiune integreaza mai multe solutii software pentru retail. De asemenea, Smart Cash RMS 10 este primul sistem pentru retail din Romania integrat cu o platforma prepay la nivel tranzactional. Pentru perioada 2012-2013, Magister si-a propus integrarea tuturor echipamentelor de retail compatibile pe piata din Romania cu platforma Smart Cash si furnizarea informatiilor manageriale si operationale necesare in timp real inclusiv prin platformele mobile (smartphones, tablete, laptopuri etc.).

La eveniment au participat reprezentanti ai companiilor Cris-Tim, Agricola Bacau, Vel Pitar, Il Passo, Senior Software, Revista Piata etc.

Magister ofera solutii complete hard-soft pentru magazine mici sau medii, individuale sau in retea. De asemenea, compania ofera toate serviciile post-implementare necesare utilizarii in conditii optime a platformei, astfel incat clientii sa beneficieze la maximum de toate functionalitatile disponibile.

SmartCash RMS este singurul brand romanesc de software de management al magazinelor mici si medii, individuale sau in retea. Portofoliul SmartCash RMS include 10 produse complementare, ce acopera total nevoile unei afaceri din retailul mic si mijlociu. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.magister.ro si pe pagina Facebook a companiei.

Lasă un răspuns