Intâlnire cu reprezentanţii crescătorilor de bovine

bovine

Sâmbătă, 5 februarie 2011, Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, va participa la o întâlnire cu reprezentanţii crescătorilor de bovine, ca urmare a invitaţiei făcute de către Federaţia Crescătorilor de Bovine din România. Evenimentul va avea loc la sediul federaţiei din comuna Sângiorgiu de Mureş, localitateaTofalău, judeţul Mureş. Cu această ocazie se vor discuta aspecte privind creşterea şi ameliorarea bovinelor în ţara noastră.

De asemenea, se va prezenta propunerea de Regulament al Parlamentului European şi al Consiliului de modificare a Regulamentului Consiliului în ceea ce priveşte relaţiile contractuale din sectorul laptelui şi al produselor lactate. Propunerea vizează dinamizarea poziţiei producătorilor de produse lactate în cadrul lanţului de aprovizionare şi pregătirea sectorului pentru un viitor mai susţinut şi mai orientat către piaţă.

Alături de ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, se va mai afla şi Gheorghe Vaida, director de cabinet şi consilier personal al ministrului pe probleme de zootehnie.

Sursa:MADR

Lasă un răspuns