Lectiile crizei economice

Fie ca aveti sau nu ceva de impartit cu celebra criza, daca vreti raspunsuri avizate, dar pe intelesul oricui la dilemele voastre financiare, va anuntam ca azi are loc evenimentul de lansare a unei carti inedite pentru a invata impreuna „Lectiile crizei economice” din perspectiva autorilor-economisti Bogdan Mihalascu si Victor Mihalascu.

• Ce impact au turbulentele economice asupra vietii noastre personale, profesionale si sociale, la nivel individual, national si international
• S-a terminat criza economica
• Ce legatura exista intre criza economica si criza valorilor morale si umane
• Noua ordine in business, marketing si lifestyle dupa criza
• Limitele inerente ale prognozelor si estimarilor economice aferente prevederii aparitiei crizei, dar si incetarii sale
• Investitii financiare: intre randament rapid si protejarea capitalului.
• Piete de capital, produse bancare, active alternative
• Educatie financiara, responsabilitate individuala, mentalitate si atitudine ca angajat sau antreprenor in orizontul post-criza

Iata doar cateva subiecte care vor fi dezbatute in cadrul evenimentului de lansare care va avea loc joi, 16 iunie 2011, incepand cu ora 19.30, la NH Hoteles din Bd. Mircea Voda nr. 21, Bucuresti.

Invitati de onoare:

* Adrian Codirlasu, CFA, PhD, Presedinte CFA Romania
* Periklis Voulgaris, Vicepresedinte Corporate Alpha Bank
* Paul Lacatus, Senior Editor, Revista Capital
* Laura Gradinaru, Director Credit Management, Alpha Bank

Incasarile din vanzarea cartii vor fi donate pentru proiectele caritabile derulate de Alpha Bank, precum sprijinirea Centrului Social Straulesti.

Despre autori

Bogdan Mihalascu imbina experienta in analiza financiara complexa, management de portofoliu de credite in cadrul Alpha Bank, management de plasamente financiare, cu pasiunea continua pentru cunoastere si cu talentul de a prezenta teme de larg interes intr-o abordare accesibila, originala si cu valoare adaugata. A publicat cartea „8 zile catre putere personala” si sustine www.MoneyWatch.ro, castigator in 2009 al SuperBlog, cel mai puternic concurs de blogging din Romania.

Victor Mihalascu este profesor titular de economie politica si educatie antreprenoriala, cu peste 30 de ani de experienta in invatamant si Gradul Didactic I. A primit Diploma de Excelenta “Gheorghe Lazar” Clasa I din partea Ministerului Educatiei in 2006. Este Director al ONG-ului “Centrul de Resurse pentru Educatie Economica”, Constanta.

Lasă un răspuns