Ministrul Agriculturii: Valeriu Tabără la deschiderea celei de a XV-a ediţii a expoziţiei „INDAGRA”

Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, a deschis miercuri,  10 noiembrie 2010, la complexul Expoziţional ROMEXPO, cea de a XV-a ediţie a INDAGRA FARM.

Desfăşurată sub patronajul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, expoziţia internaţională în domeniul produselor şi echipamentelor dedicate agriculturii şi zootehniei, INDAGRA FARM, are loc între 10 – 14 noiembrie 2010. Anul acesta şi-au anunţat participarea circa 600 de firme, din care 200 din străinătate.

Expoziţia este structurată pe cele mai reprezentative domenii – maşini şi utilaje agricole, seminţe şi îngrăşăminte, tehnologii de creştere a animalelor, tehnologii de creştere a pasărilor, tehnologii de creştere a porcilor, flori şi grădinărit.

Ca în fiecare an, zootehnia este reprezentată în mod semnificativ la INDAGRA FARM prin taurine, ovine, caprine, cabaline şi păsări de rasă, zilnic având loc demonstraţii hipice în spaţii special amenajate.

Sâmbătă, 13 noiembrie 2010, cu începere de la ora 11:00, va avea loc parada animalelor prezentate în cadrul expoziţiei, eveniment la care va participa şi ministrul agriculturii.

Sursa:Madr

Lasă un răspuns