Ne vedem la Târg

Miercuri, 19 octombrie 2011, la nivelul 0 al Pavilionului Central al Romexpo, va fi tăiată panglica inaugurală a primei ediţii a Saloanelor Internaţionale Fabrica de Carne şi Fabrica de Lapte, organizate de agenţia infoALIMENT.

Pentru noi, realizarea acestor manifestări a fost o adevărată provocare, fiind pentru prima dată când ne angajăm la un astfel de demers. Dar, toate eforturile noastre care, încă de acum, se dovedesc a fi încununate de succes, au fost motivate de dorinţa de a fi pe mai departe aproape de producătorii şi procesatorii din lumea industriei de carne şi a lactatelor, de toţi cei care activează în aceste domenii sau în domeniile conexe.
Nu am pornit la drum întâmplător. Argumentele noastre au fost experienţa de aproape 10 ani, legătura permanentă cu fermierii, producătorii şi procesatorii de carne sau lapte, cu furnizorii de tehnologii şi materii prime, precum şi prestigiul de care se bucură infoALIMENT.

Ne bucurăm că, la invitaţia de participare pe care am adresat-o, au răspuns zeci de firme de top din România. Totodată, ne bucurăm să anunţăm o participare internaţională deosebit de consistentă, la standuri urmând să expună companii din Danemarca, Germania, Italia, Turcia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Finlanda, Suedia etc.
La fel de bucuroşi suntem să vă invităm la standul InfoALIMENT, acolo unde, în ziua de 19 octombrie, la ora 13, va fi lansată revista Fabrica de Lapte, singura publicaţie profesionistă de profil destinată tuturor celor care activează în domeniul vizat.

Nu mai puţin importante vor fi zilele de 20 şi 21 octombrie, date la care infoALIMENT şi revistele Fabrica de Carne şi Fabrica de Lapte vor organiza un Simpozion dedicat tematicilor de strictă actualitate şi interes pentru tot mediul de business al industriei de procesare a cărnii şi procesării laptelui, Simpozion la care vor susţine comunicări reprezentanţi ai unor firme de prestigiu, precum şi specialişti de primă mână ai lumii ştiinţifice româneşti.
Orgolioşi fiind, nu ascundem faptul că, prin organizarea Saloanelor Internaţionale Fabrica de Carne şi Fabrica de Lapte, am dorit să aducem un suflu nou acestei expoziţii prin abordarea pe care o propunem, fiind convinşi că manifestările, în ansamblul lor, vor fi un moment de referinţă în calendarul de profil. Odată în plus, ne vom bucura şi de zecile de mii de vizitatori pe care îi aşteptăm la standurile organizate la cotele 0 şi 4.50 ale Pavilionului Central al Romexpo, acolo unde vor lua contact cu ultimele noutăţi, unde vor asista la prezentări de produse şi servicii, dar şi unde vor degusta numeroasele preparate din carne sau produse lactate care vor fi expuse de marii procesatori sau de producătorii tradiţionali.

Ei, bine, peste puţin timp, Saloanele Internaţionale Fabrica de Carne şi Fabrica de Lapte îşi vor deschide porţile. Din 19, şi până pe 23 octombrie, vom avea cinci zile de sărbătoare, cinci zile în care investitorii şi specialiştii vor identifica noi oportunităţi de afaceri.

În fapt, aceasta este şi menirea noastră: aceea de a fi un liant între interesele care trebuie să fie, într-un final, convergente, spre beneficiul tuturor.
Aşadar, vă invităm să ne vizitaţi!

Ne vedem la târg!

Lasă un răspuns