S-a lansat OxygenLive.ro, platforma de analiza online pentru retail mic si mediu

In cadrul Piata Trade Expo, Magister Software a lansat pe 6 octombrie a.c., una din cele mai importante si inovatoare solutii din 2011: platforma de analiza online pentru retail Oxygen Live.

Oxygen Live este parte a platformei de management pentru retail SmartCash RMS si a fost conceput ca un instrument de business intelligence, disponibil online tuturor celor care au un business de retail mic sau mediu. Primii beneficiari ai noului produs vor fi clientii de SmartCash RMS, toti putandu-si accesa si analiza datele aferente business-ului propriu contra unui abonament lunar.

Primul instrument de acest tip din Romania, Oxygen Live este dezvoltat pe platforma de business intelligence QlikView, una dintre cele mai inovatoare, flexibile si usor de utilizat platforme de BI din lume.

„Lucram la acest produs de aproape 2 ani. OxygenLive.ro este mult mai mult decat lansarea anului la Magister, pentru ca este primul produs de acest fel din Romania. Magister nu-si putea permite sa nu fie primul si pe zona de analiza online pentru retailul mic si mediu. Este o confirmare si o sustinere a pozitiei noastre de cea mai solida companie care ofera solutii complete de management pentru retail-ul mic si mijlociu. De aceea am tacut, am fost discreti, am muncit, ne-am straduit si rezultatul este, zicem noi, spectaculos. Tinem sa le multumim clientilor care au crezut in noi si care au folosit Oxygen Live in perioada de testari; a fost cel mai bun mod de a ne asigura ca totul va fi perfect din momentul lansarii.” – Dor Bujor Padureanu, Director General Magister Software.

Informatii detaliate despre platforma se pot accesa la linkul www.oxygenlive.ro

Lasă un răspuns