Saloanele Internaţionale Fabrica de Carne şi Fabrica de Lapte, 19-23 octombrie 2011

Agenţia infoALIMENT vă invită la Saloanele Internaţionale Fabrica de Carne şi Fabrica de Lapte, manifestări expoziţionale ce se vor desfăşura în perioada 19-23 octombrie 2011 în pavilionul central al Romexpo, în cadrul Târgului Alimenta-2011.

Dedicate specialiştilor din industria de procesare a cărnii şi din industria lactatelor, cele două saloane se doresc a fi un moment de referinţă în calendarul expoziţional de profil, reprezentând pentru companiile care activează în aceste domenii o excelentă platformă de comunicare şi, totodată, o foarte bună ocazie de a identifica noi oportunităţi pentru dezvoltarea unui business de succes.

Astfel, Saloanele Internaţionale Fabrica de Carne şi Fabrica de Lapte au ca principal obiectiv facilitarea contactelor business to business care garantează accesul direct al managerilor şi specialiştilor din companiile de profil la ultimele noutăţi tehnologice, la cele mai bune soluţii pentru plasarea afacerilor pe un traseu constant ascendent.

Partenerul oficial al Salonului Fabrica de Carne este compania Angst, iar sponsor principal este compania Ion Moş. Dintre firmele care vor fi prezente cu standuri la acest salon putem enumera: Ferma Zootehnica, Eurofood – Maja, Weber, Debitron, Multivac, MGC International, Kuk România, Lori Alba, Martini Handelslangentur, Linde Gas, Tapflo etc.

În cadrul Expo Fabrica de Carne, la nivelul o al pavilionului central vor fi expuse:
-Maşini şi utilaje pentru procesarea cărnii roşii, a cărnii de pui şi a peştelui.
-Utilaje şi echipamente de cântărire, ambalare şi etichetare.
-Echipamente de abatorizare.
-Dotări şi accesorii pentru tranşarea cărnii.
-Piese de schimb.
-Echipamente de lucru şi protecţie.
-Produse de unică folosinţă.
-Articole de igienă tehnică din inox.
-Îmbrăcăminte specifică şi consultanţă.
-Soluţii pentru dozarea şi procesarea lichidelor.
-Echipamente de frig.

La nivelul 4.50 (primul inel al Pavilionului central):
-Producători şi procesatori de preparate din carne şi peşte.
-Materii prime, aditivi, condimente.
-Carmangerii şi măcelării.
-Servicii de consultanţă, analiză şi laborator.
-Companii din retail.
-Logistică şi distribuţie.
-Igienă şi curăţenie.
-Producători tradiţionali (standuri cu vânzare)

La Salonul Fabrica de Lapte veţi putea contacta companii precum Therezia, Hu-ro, Koliba, GordonProd, Norea Italia, MP Inox, Vranlact, Lindec, Valdo, Icpiaf, Indal, Joiana etc. Acestia vor avea ocazia să îşi expună produsele şi serviciile în secţiunile special destinate lor, după cum urmează:

La nivelul 0 al Pavilionului central:

-Maşini şi utilaje pentru procesarea lactatelor
-Utilaje şi echipamente de cântărire, ambalare şi etichetare.
-Dotări şi accesorii, piese de schimb
-Echipamente de lucru şi protecţie
-Articole de igienă tehnică din inox
-Îmbrăcăminte specifică şi consultanţă.
-Soluţii pentru dozarea şi procesarea lichidelor.
-Echipamente de frig.

La nivelul 4.50 (primul inel al Pavilionului central):

-Producători şi procesatori de preparate lapte
-Materii prime, aditivi
-Servicii de consultanţă, analiză şi laborator.
-Companii din retail.
-Logistică şi distribuţie.
-Igienă şi curăţenie.
-Producători tradiţionali

La ambele manifestări expoziţionale vor expune companii din România, Germania, Italia, Danemarca, Finlanda, Slovacia, Cehia, Polonia, Turcia, Bulgaria, Ungaria, Slovenia etc.

În organizarea evenimentelor, infoALIMENT se bucură de suportul Federaţiei Patronale Romalimenta, în cadrul căreia este afiliată Asociaţia Română a Cărnii, de susţinerea Patronatului Român al Cărnii de Porc, al posturilor de radio Antena satelor şi AgroFM, precum şi al suportului mediatic al Gazetei de agricultură, Agrias.ro, Progresiv-revista de retail, Gastro Media, Practic în bucătărie, Secretele bucătăriei, Business Press, Cărticica de bucate, Modern Buyer şi al Revistei Piaţa.

Cu ocazia Salonului Fabrica de Lapte vă invităm în ziua de 19 octombrie la lansarea primei ediţii a revistei Fabrica de Lapte, prim număr care vă este încă deschis pentru publicarea de advertoriale, interviuri publicitare sau module publicitare. Detalii legate de oferta noastră puteţi obţine accesând http://www.fabricadelapte.ro/oferte/oferta_FDL.pdf

Pe tot parcursul târgului vă invităm să participaţi la prezentări şi demonstraţii de tehnologii, prezentări de produse şi degustări organizate de firmele expozante, precum şi la cele două Simpozioane care vor avea loc în zilele de 20 şi 21 octombrie, organizate cu sprijinul infoALIMENT şi al revistelor Fabrica de Carne şi Fabrica de Lapte.

Participarea la simpozioane este gratuită. Vă puteţi înscrie accesând link-urile de mai jos sau trimiţând un mail cu datele dumneavoastră la adresa office@infoaliment.ro.

http://expozitii.fabricadecarne.ro/inregistrare-simpozion.html
http://expozitii.fabricadelapte.ro/inregistrare-simpozion.html

Informaţii complete despre Saloanele Internaţionale Fabrica de Carne şi Fabrica de Lapte, precum şi programul complet al Simpozioanelor, puteţi afla accesând: www.expozitii.fabricadecarne.ro, www.expozitii.fabricadelapte.ro

Lasă un răspuns