Saloanele Internaţionale Fabrica de Carne şi Fabrica de Lapte se vor bucura de o consistentă participare internaţională

Saloanele Internaţionale Fabrica de Carne şi Fabrica de Lapte, organizate de infoALIMENT în perioada 19-23 octombrie în Pavilionul Central de la Romexpo, se vor bucura de participarea consistentă a unor companii de prestigiu din străinătate.

Astfel, la standurile Saloanelor, alături de firme din România, vor expune companii de prestigiu din Germania, Italia, Danemarca, Finlanda, Slovacia, Ungaria, Ucraina, Turcia, Polonia şi Bulgaria.

Reamintim că, în data de 20 şi 21 octombrie, infoALIMENT şi revistele Fabrica de Carne şi Fabrica de Lapte vor organiza un Simpozion dedicat tematicilor de interes din domeniul industriei de procesare a cărnii şi industriei lactatelor, manifestare în cadrul căreia, reprezentanţi ai companiilor vor prezenta produse şi servicii, iar specialişti de marcă vor susţine comunicări ştiinţifice.

Pentru a afla programul Saloanelor, lista de participanţi şi tematica Simpozionului, precum şi pentru a vă înscrie în lista de participanţi la Simpozion, vă rugăm să accesaţi http://expozitii.fabricadecarne.ro/inregistrare-simpozion.html
http://expozitii.fabricadelapte.ro/inregistrare-simpozion.html, sau la tel./fax: 0040 21 223.25.21

Lasă un răspuns