Săptămâna trecută s-a desfășurat evenimentul INDAGRA 2021

In perioada 27 – 31 octombrie, la Romexpo, a avut loc INDAGRA 2021, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a României si Romexpo. Acest târg internațional de servicii, produse și echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Evenimentl prezintă tendințele anului 2021 din domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii și zootehniei și a reprezentat prilejul perfect pentru prezentarea noutatilor din acest sector și a soluțiilor care duc la îmbunătățirea performanțelor din domeniul agricol.

La eveniment au participat peste 130 de companii, din 12 țări, precum Belgia, Bulgaria, Federația Rusă, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, România, Serbia, Turcia, Ungaria. Participantii au expus cele mai noi produse şi au prezentat soluții și servicii pe o suprafață de 12.600 metri patrati. Un sfert din participanti sunt din afara Romaniei, fiind astfel un eveniment cu o buna reprezentare internationala.

In cadrul INDAGRA 2021, expozanții si-au prezentat produsele si serviciile în cadrul unor saloane tematice, precum:

A. Salonul de Agricultură

  • material săditor, semințe, îngrășăminte pentru agricultură, echipamente pentru viticultură;
  • sisteme irigații și echipamente
  • sere și solarii
  • mașini, utilaje, echipamente agricole
  • silozuri, participări de grup, bănci.

B. Salonul de Zootehnie
utilaje și echipamente pentru zootehnie

C. Indagra – Food
materii prime și produse alimentare
retaileri, comercianți, producători din industria alimentară

D. Salonul de utilaje agricole

  • utilaje agricole mari, echipamente;
  • echipamente pentru irigații, echipamente zootehnice, semințe, bulbi;
  • pomi fructiferi, bulbi, flori, semințe.

Organizatorii evenimentului au precizat pe website-ul www.indagra.ro ca au luat toate măsurile de siguranță sanitară pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții de maximă siguranta. Accesul în Centrul Expozițional ROMEXPO s-a realizat în baza unor proceduri de triere epidemiologică, respectând legislația în vigoare.

Lasă un răspuns