Topoloveana, dulceaţa de cireşe negre, medaliată la Bruxelles

Dulceaţa de cireşe negre, Topoloveana, este al doilea produs al firmei SC Sonimpex Serv Com Topoloveni, premiat de către International Taste and Quality Institute (iTQi) din Bruxelles, după magiunul de prune.

SC Sonimpex Serv Com Topoloveni, este singurul producător român răsplătit cu distincţia ‘Superior Taste Award’ de celebrul institut european pentru cele două produse.

International Taste and Qality Institute (iTQi) este cea mai importantă organizaţie care promovează alimentele şi băuturile de calitate, având un juriu format din bucătari renumiţi din Europa şi din experţi somelieri.

‘Superior Taste Award’, medalie pe care a primit-o magiunul natural de prune Topoloveni, este o garanţie a superiorităţii produselor alimentare şi un puternic instrument de marketing pentru cei care sunt distinşi de prestigiosul institut.

Firmele medaliate cu aceste medalii, pot folosi beneficiile aduse de aceste premii, o perioadă de trei ani.

Directorul general al societăţii SC Sonimpex Serv Com SRL, Bibiana Stanciulov, a declarat, că pentru 2011, estimează dublarea cifrei de afaceri faţă de anul trecut, până la aproximativ două milioane de euro, cifră susţinută din creşterea producţiei pe celelalte sortimente de dulceţuri.

1 thought on “Topoloveana, dulceaţa de cireşe negre, medaliată la Bruxelles

  1. imi place si cum arata dar nu stiu daca se comercializeaza si in iasi,….majoritatea firmelor folosesc pt dulceturi gel fix si sunt foooaaaarte daunatoare, rele la gust si …hai sa zicem .nenaturale.
    sper ca anul acesta sa pot face acasa dulceata de cirese amare…desi dureaza si e migaios procedeul…..

Lasă un răspuns